O društvu – o nas

Društvo Zmorem domače je ideja srečne družinice, ki se je leta 2013 iz mesta preselila na Goričko in največji razlog je bil, da smo si želeli samooskrbe. Svoj lastni vrt, sadovnjak, prostor pod soncem, kjer ustvarjamo in delamo dobro zase in za vsa druga živa bitja na našem planetu.

Zaradi velikega zanimanja in podpore pri vsem tem, se je rodila ideja o društvu, kjer se bomo člani med seboj povezovali, izmenjavali semena, sadike, pridelke, znanja, ideje. Kar pa je najpomembnejše, da si bomo med seboj pomagali. Nekateri z delom, drugi pa tudi finančno. Organizirali bomo različna predavanja in delavnice iz področja samooskrbe, s poudarkom na zelenjavnem vrtu.

Vsakega člana smo prav zares veseli, saj bomo brez vas težko širili in uresničevali naše ideje, ki pa jih prav zares ni malo ❤

Članarina za leto 2017 znaša 10€, poravnate jo lahko preko TRR ali pa na samem dogodku, ko se odvija. Spodaj prilagamo pristopno izjavo, ki nam jo lahko vrnete tudi po pošti.

Pristopna izjava za nove člane

Še naprej vas lepo vabimo k spremljanju naših fb strani Brigitin vrt in Zmorem domače, kjer se javljamo z nasveti, idejami in vas obveščamo o aktualnih dogodkih in predavanjih.

 

 

USTANOVITELJI: 

Brigita Šušteršič

 

DSC_0056.JPG

Predsednica društva, vodja Brigitinega vrta, glavna kuharica, mamica, šivilja in učiteljica

Kristijan Erdeljc

DSC_0287.JPG

Nadzornik društva, urejevalec okolja, glavni oskrbnik naše posesti, vodja sadovnjaka in nasada lesk, očka in ustvarjalec z lesom.

 

Prav lepo pa vabimo v našo družbo vse VAS, veseli bomo novih prijateljev in poznanstev 🙂